Willemskade 18 Zwolle - 038 4225288
Dirk-Jan-Sol

mr. D.J. (Dirk-Jan) Sol

T:  038-4225288
M: 06-54700499
E: sol@uneken.nl
linkedin-button.jpg

Dirk-Jan is sinds 2011 werkzaam bij Uneken Advocaten. Hij studeerde in 2010 zowel Privaat- als Staats en Bestuursrechtrechtelijk af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn privaatrechtelijke scriptie schreef hij over de aansprakelijkheid van asbestproducenten voor gezondheidsschade bij niet-werknemers.

Voordat Dirk-Jan aan zijn studie rechtsgeleerdheid begon, heeft hij aan de Hogeschool Windesheim de studie HEAO, Management Economie en Recht (MER) afgerond. Gedurende een stage bij de Rechtbank Zwolle heeft Dirk-Jan zijn passie voor de advocatuur ontdekt.

Dirk-Jan is een snelle denker en harde werker. Hij is geboren en getogen in Zwolle en kent daar de weg. Hij voert een algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het Familierecht en Arbeidsrecht. Dirk-Jan hecht grote waarde aan een vertrouwensband met de cliënt, om zo samen tot het beste resultaat te komen.

Publicaties

Annotatie in Tijdschrift Vergoeding Personenschade (nr. 2/2012)

 

Team

Luc Uneken Arlette van den Berg Jan Smallenbroek Joyce Busch Dirk-Jan Sol Williane Lantinga Awilda Vos Jessica Uneken Casper Uneken