Willemskade 18 Zwolle - 038 4225288
mr. J.F. (Jan) Smallenbroek

mr. J.F. (Jan) Smallenbroek

T:  038-4225288
M: 06-22592634
E:  smallenbroek@uneken.nl
linkedin-button.jpg

Jan heeft zijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd en is sinds 1984 advocaat bij Uneken Advocaten. Door zijn jarenlange ervaring is Jan een door de wol geverfde allround advocaat, die als geen ander thuis is in het Procesrecht en het Huurrecht.

Jan heeft zich daarnaast gespecialiseerd op het gebied van het Personen- en Familierecht, Echtscheidingen en het Jeugdrecht. Hij beschikt tevens over specialistische kennis van het Jeugd(straf)recht en wordt in verband daarmee veelvuldig geraadpleegd door collega-advocaten. Jan is een maatschappelijk betrokken advocaat die een zeer diverse cliëntenkring bedient en daarbij voortdurend oog heeft voor zijn omgeving en die van zijn cliënt.

Hij zal altijd eerst proberen om tot een goede regeling te komen. Maar als dat niet lukt, gaat hij voor u door het vuur. 

Activiteiten

Lid van de Vereniging Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA)
Auditor kwaliteitsbeoordeling Advocatenkantoren
Voorzitter Zwolse boekenmarkt
Voorzitter Stichting Zwolle Unlimited 
Lid van het College van Beroep voor Osteopathie
Bestuurslid van de Stichting Focus, een stichting ter verbetering van de positie van mensen met een psychiatrische achtergrond

Verleden
Als bestuurslid actief op sociaal, sportief- en cultureel vlak

Team

Luc Uneken Arlette van den Berg Jan Smallenbroek Joyce Busch Dirk-Jan Sol Williane Lantinga Awilda Vos Jessica Uneken Casper Uneken