Willemskade 18 Zwolle - 038 4225288
Luc Uneken

mr. L.R.G. (Luc) Uneken

T:   038-4225288
M:  06-51823307
E:   uneken@uneken.nl
linkedin-button.jpg

Luc is de oprichter en naamgever van Uneken Advocaten en Mediators. Zijn praktijk bestaat voor een groot gedeelte uit een vaste groep ondernemingen, van kleinbedrijf tot beursgenoteerd, met wie hij een nauwe samenwerking heeft. Zijn focus ligt daarbij op het oplossen van conflicten. Maar als het op procederen aankomt, heb je aan hem een geduchte tegenstander. Door zijn jarenlange ervaring in het bijstaan van ondernemers is hij als geen ander vertrouwd met de problemen waarmee zij kunnen worden geconfronteerd.

Luc is gespecialiseerd op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht , echtscheidingsrecht en fiscaalrecht, waarbij hij zowel ondernemingen als particulieren met verve bijstaat. Luc zijn aanpak is gedreven, doortastend en resultaatgericht.

Bij gemeenschappelijke echtscheidingen wordt zijn hulp vaak ingeroepen waar er ondernemers of vennootschappelijke aspecten een rol kunnen spelen.

Activiteiten

Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Resort Arnhem (VAARA)

Columns

Team

Luc Uneken Arlette van den Berg Jan Smallenbroek Joyce Busch Dirk-Jan Sol Williane Lantinga Awilda Vos Jessica Uneken Casper Uneken