Willemskade 18 Zwolle - 038 4225288
Onze aanpak

daadkrachtig betrokken betrouwbaar

ZWOLLE ADVOCATEN en MEDIATORS 

De aanpak van Uneken Advocaten en Mediators

1. Afspraak maken Advocaat of Mediator
U wilt weten waar u juridisch aan toe bent en belt of mailt onze advocaten voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen ook contact met u opnemen. Dan zit u binnen 24 uur om tafel.

2. Met onze Advocaat in Zwolle een vrijblijvend gesprek
Uw verhaal is belangrijk voor ons. Doorvragen en meedenken, dat is wat telt. U wilt weten wat uw kansen, risico’s en de kosten zullen zijn. Wij vertellen u dat in een persoonlijk gesprek. Ook als uw zaak niet haalbaar is, zijn we daar eerlijk in.

3. Ons team Advocaten en Juristen beoordeelt uw zaak
Iedere advocaat heeft zijn eigen specialisaties en door het bundelen van onze kennis leveren we de hoogste kwaliteit. Samen met u bepalen we de beste strategie. Soms betekent dit onderhandelen of schikken, maar als het moet gaan we een juridische procedure niet uit de weg.

4. Onderhandelen Advocaten
Geen juridisch getouwtrek, maar spijkers met koppen slaan, dat is wat u wilt. Onze ervaren advocaten onderhandelen vaak eerst met de wederpartij om tot een snel resultaat te komen. Daarbij staat uw belang voorop. Omdat de meeste advocaten niet graag tegen ons procederen, kunnen we ruim 80% van onze zaken op deze efficiënte manier oplossen. 

5. Juridische procedure Advocaten
Natuurlijk wilt u het liefst een procedure vermijden. Maar als het moet gaan we tot het uiterste voor u en starten een procedure. We hebben vaker met dit bijltje gehakt en weten dat snelheid en duidelijkheid voorop staan. Als we procederen, doen we dat efficiënt, doelgericht en daadkrachtig. Gericht op resultaat.

6. Nazorg Advocaten en jurist/mediators
Wij gaan verder waar anderen stoppen. Ook na het oplossen van uw zaak zijn wij er voor u. Vaak zijn er nog vragen over de afwikkeling. Daar lopen wij niet voor weg. Integendeel. Dat zijn de puntjes op de i, die er voor zorgen dat u tevreden bent. Daar rekenen wij geen extra kosten voor. We vinden dat er gewoon bijhoren.

 

Zwolle advocaten en Mediators

ZWOLLE  ADVOCATEN      MEDIATORS     JURISTEN

Luc Uneken   Arbeidsrecht Advocaat, Familierecht Specialist, Fiscaalrecht , Ondernemingsrecht Advocaat 

Jan Smallenbroek   Familierecht Specialist, Overlegscheiding Collaberative Divorce  

Dirk-Jan Sol   Arbeidsrecht Advocaat, Erfrecht Specialist, Familierecht Specialist  

Arlette van den Berg   MFN-Mediator Specialist Familie Scheiding   

Joyce Busch   Gecertificeerd Mediator Specialisatie Familiemediation  

Jessica Uneken   Jurist en Gecertificeerd Mediator


Onze Advocaten Luc Uneken, Dirk-Jan Sol en Jan Smallenbroek zijn ook 's avonds te bereiken op 06-51823307

Onze Mediators zijn te bereiken op 06 53295942

A5D-UNEKEN-willemskade.jpg

ZWOLLE ADVOCATEN

Uneken Advocaten 

Willemskade 18

ZWOLLE

 

Wat is een goede Advocaat

Wat is een goede advocaat ?

Natuurlijk moet dat iemand zijn die gespecialiseerd is op het betreffende rechtsgebied. Maar dat is bij lange na niet voldoende. Een deskundig jurist is nog lang geen advocaat.

Een advocaat moet weten hoe het er in de rechtszaal aan toe gaat. Hoe een rechter denkt. Daar zijn inzicht en ervaring voor nodig. Een goede advocaat moet zich kunnen inleven in de situatie van zijn cliënt, maar vooral ook in die van de tegenpartij, door zelf met tegenargumenten te komen.

Advocaat moet iets toevoegen

Maar aan een ‘meelevende’ advocaat die volstaat met het op juridische toon (fanatiek) herhalen van het standpunt van zijn klant, heb je weinig. Dat zijn vaak de ‘jonge honden’ die het vak nog moeten leren. Het klínkt allemaal wel mooi, maar zo’n advocaat voegt niets toe.

Waarom wordt de zaak soms verloren?

Daarom wordt ‘de zaak’ ook vaak verloren. Maar dat ligt dan volgens zo’n advocaat altijd aan de rechter… Een goede advocaat zal blijven doorvragen en niet alles klakkeloos aannemen. Hij zal je zeggen waar het op staat, waar je aan toe bent en wat je het beste kunt doen (en vooral moet laten). Wil dat succesvol zijn, dan moet er een vertrouwensband zijn. Die krijg je alleen als de advocaat eerlijk en onafhankelijk vertelt wat de kansen, kosten en risico’s zijn. Daarnaast zijn talent en gedrevenheid noodzakelijk.

Talent kun je ontwikkelen, maar gedrevenheid moet in je genen zitten. Een goede advocaat weet niet beter.

Mr Luc Uneken gedreven advocaat bij Uneken Advocaten te Zwolle, gespecialiseerd op het gebied van ontslagrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht, echtscheidingen.

 

Uneken Advocaten Mediators Noord Nederland

uneken-touchicon.png

Advocaten Zwolle

Willemskade 18

8011 AD 

 

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via email