Willemskade 18 Zwolle - 038 4225288
Specialisaties

door onze specialisaties zijn we beter

ZWOLLE ADVOCATEN


Door onze specialisaties zijn we sneller en beter

Onze advocaten in Zwolle hoeven niet elke keer het wiel uit te vinden. Daardoor is het niet nodig om kostbare tijd te besteden aan onderzoek. Dat hebben we al gedaan en dat doen we dagelijks. Door onze focus op de hiernaast staande rechtsgebieden zijn we in staat om u de direct de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Laten we eerlijk zijn, jonge en ervaren advocaten samen; verfrissend creatief

Door wie wordt u liever geopereerd. Door een aanstormend ‘jong talent’ of door een door de wol geverfde en ervaren specialist. Die door jarenlange ervaring de valkuilen kent. Die op zijn intuïtie durft te vertrouwen en daarom eerlijk tegen zijn ‘patiënt’ kan zijn.

Advocaten een Team

Wij zijn een team waar jonge advocaten en meer ervaren advocaten elkaar scherp houden met actuele kennis en nieuwe inzichten en jurisprudentie. Dat geeft een enorme positieve drive aan ons allen en voor ons en onze cliënten werkt dit uitstekend.

Wij zijn snel en integer en hebben alle know how in huis van waaruit we gedegen kunnen informeren juist omdat we onze specialisaties hebben verankerd in ons bedrijf.

Advocaten Arbeidsrecht specialisatie VAAN, Arbeid Werk en Ontslag advocaten

Advocaten Scheiding en Familierecht 

Advocaten Erfrecht

Advocaten Ondernemingsrecht

Het mes snijdt aan twee kanten

U krijgt van ons niet alleen het maximale resultaat van onze advocaten, maar ook tegen een goede vaste prijs. Zoals gezegd, we hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. Juist door onze ervaring kunnen we u goed informeren over de kansen, de risico’s en kunnen we vrij exact aangeven wat de kosten zullen zijn. Dat is waarom we vaak vaste prijsafspraken maken. We weten waar we aan beginnen.

Zwolle advocaten

ADVOCATEN      MEDIATORS    JURISTEN

Luc Uneken   Arbeidsrecht Advocaat VAAN, Familierecht Specialist, Fiscaalrecht Advocaat, Ondernemingsrecht Advocaat   

Jan Smallenbroek   Familierecht Specialist, Procesrecht, Overlegscheiding Collaberative Divorce 

Dirk-Jan Sol   Arbeidsrecht Advocaat, Erfrecht Specialist, Familierecht Specialist 

Arlette van den Berg   MFN-Mediator Specialist Familie Scheiding   

Joyce Busch   Gecertificeerd MFN Mediator Specialisatie Familiemediation   

Jessica Uneken   Jurist en Gecertificeerd ADR Mediator

Dennis van der Veen Jurist gespecialiseerd in fiscale aspecten echtscheidingen en Contractrecht

Willianne lantinga ADR Mediator, Financieel expert

Awilda Vos  Kiescoach

Wij beantwoorden graag jullie vragen. Ons vak is onze uitdaging! Zwolle advocaten  Willemskade 18 8011 AD   ZWOLLE. Onze advocaten Luc Uneken, Dirk-Jan Sol en Jan Smallenbroek zijn ook 's avonds te bereiken op 06-51823307

Onze Mediator drs Arlette van den berg is te bereiken op 06 53295942

 A5D-UNEKEN-willemskade.jpg 

Uneken Advocaten Mediators Noord Nederland

uneken-touchicon.png

 ADVOCATEN   Willemskade 18  8011 AD  ZWOLLE  

Wat is een goede advocaat, deze vraag wordt vaak gesteld.

Specialisaties? Natuurlijk moet dat iemand zijn die gespecialiseerd is op het betreffende rechtsgebied. Maar dat is bij lange na niet voldoende.

Een deskundig jurist is nog lang geen advocaat. Een advocaat moet weten hoe het er in de rechtszaal aan toegaat. Hoe een rechter denkt. Daar zijn inzicht en ervaring voor nodig. Een goede advocaat moet zich kunnen inleven in de situatie van zijn cliënt, maar vooral ook in die van de tegenpartij, door zelf met tegenargumenten te komen.

Een goede advocaat .....

Maar aan een ‘meelevende’ advocaat die volstaat met het op juridische toon (fanatiek) herhalen van het standpunt van zijn cliënt, heb je weinig. Dat zijn vaak de ‘jonge honden’ die het vak nog moeten leren. Het klínkt allemaal wel mooi, maar zo’n advocaat voegt niets toe. Daarom wordt ‘de zaak’ ook vaak verloren. Maar dat ligt dan volgens zo’n advocaat altijd aan de rechter… Een goede advocaat zal blijven doorvragen en niet alles klakkeloos aannemen.

Hij zal je zeggen waar het op staat, waar je aan toe bent en wat je het beste kunt doen (en vooral moet laten). Wil dat succesvol zijn, dan moet er een vertrouwensband zijn.

Die krijg je alleen als de advocaat eerlijk en onafhankelijk vertelt wat de kansen, kosten en risico’s zijn. Daarnaast zijn talent en gedrevenheid noodzakelijk. Talent kun je ontwikkelen, maar gedrevenheid moet in je genen zitten.

Een goede advocaat weet niet beter.

Advocaat Mr Luc Uneken gedreven advocaat bij Uneken Advocaten te Zwolle. Gespecialiseerd op het gebied van ontslagrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht en gemeenschappelijke scheidingen.

 

Uneken Advocaten Mediators Noord Nederland

uneken-touchicon.png

 

 

 

 

 

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via email