Willemskade 18 Zwolle - 038 4225288
Uneken Mediation

daadkrachtig bij de tijd betrouwbaar

Mediation

Mediation : Samen eruit komen

Met een neutrale en onafhankelijke Mediator kunnen partijen vaak samen een conflict oplossen. De Mediators bij Uneken zijn door de wol geverfde deskundigen. Zij weten waar de valkuilen en de oplossingen liggen. Zij helpen jullie om samen tot een goede oplossing te komen. Eerlijk en onafhankelijk, maar vooral snel en daadkrachtig. Onze Mediators worden vooral bij echtscheidingen en arbeidszaken ingeschakeld.

Mediation en Scheiden

Als u samen wilt scheiden, kunnen onze Mediators, advocaten en scheidingsbegeleiders u daarbij helpen. Door hun jarenlange ervaring en deskundigheid. Maar ook door hun inzet en betrokkenheid. Met ons efficiënte stappenplan kan dan snel een eerlijke oplossing worden bereikt. Toekomstgericht en met de kinderen voorop. Kijk voor meer informatie op www.modernscheiden.nl

Mediation : wacht niet te lang.

Bij gerechtelijke procedures moeten wettelijke termijnen in acht worden genomen. Een dag te laat is echt te laat. Maar ook voor Mediation kunt u te laat zijn. Bijvoorbeeld als het conflict te hoog is opgelopen. Bel daarom nu (038) 422 52 88 voor een vrijblijvend gesprek. Dan weet u snel waar u aan toe bent. Ook wat betreft de kosten.

Mediation : Scheiden vraagt om een heldere visie

Een succesvolle scheiding vraagt altijd om duidelijkheid en structuur tijdens de mediation. In de vorm van één vaste mediator die jullie scheidingsproces deskundig begeleidt. Die jou, je partner en de kinderen snel en efficiënt door het hele mediation traject loodst. Op basis van een helder gezamenlijk plan van aanpak. Dat is Modern Scheiden met Mediation.

Een deskundig ervaren mediator die weet waar jullie tegenaan kunnen lopen en waar de valkuilen liggen, zowel emotioneel als financieel.

Wij geven jullie de juiste informatie en heldere adviezen zodat er verantwoorde keuzes en beslissingen kunnen worden genomen en jullie goed zicht hebben op de praktische en/of fiscale gevolgen nu en in de toekomst.

Daarnaast geven we na de mediation een jaar gratis nazorg, jullie kunnen dan altijd terecht met vragen over bijvoorbeeld de alimentatie indexering, vragen over het huis, pensioenen enz. Als wij ons werk goed doen, met deskundige betrokken begeleiding en het opstellen van een helder convenant, dan zullen jullie daar weinig gebruik van hoeven te maken.

Ook op het ouderschapsplan hebben wij tijdens de mediation een duidelijke visie hoe een meegroeiend plan te maken met jullie en de kinderen. Samen maken we een goed plan. Arlette zit in de Kennisgroep Kind en Echtscheiding Overijssel waar  de belangen van de kinderen steeds centraler worden gesteld. 

Mediation

Wat is mediation

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil met de hulp van een neutrale en onafhankelijke bemiddelaar: de Mediator. Wij helpen jullie om een eigen oplossing te vinden. Groot voordeel daarvan is dat jullie zelf de baas blijven over de oplossing. 

Het Modern Scheiden Plan biedt de mogelijkheid om een beroep te doen op een ervaren en deskundige Familie Mediator. Hiermee beschik je over een vaste mediator  en vertrouwenspersoon, die jullie adviseert en helpt om de scheiding snel en goed af te wikkelen. Waarbij ook de belangen van de kinderen zorgvuldig worden bewaakt.  

Arlette van den Berg is naast MFN Familie Mediator ook kinderpsycholoog en weet dus wat er bij de kinderen en hun ouders kan spelen.

Mediation Kostenbesparend, beter voor de kinderen

Mediation kent een groot aantal voordelen ; snelheid · kostenbeheersing · informele procedure · deskundige begeleiding · ruimte voor creatieve oplossingen  · gezamenlijke oplossing.

Mediation : waarom een hoge slagingskans bij ons?

Mediation heeft bij ons een hoge slagingskans door onze betrokkenheid, onze snelheid, inzet en ervaring en de niet te onderschatten kennis van ons en het vaste team waarmee we samenwerken waardoor wij alles van A-Z kunnen regelen. Mediation :gezamenlijke oplossing = win-win resultaat

Afspraak Mediation 

 foto arlette

MFN Mediator Arlette van den Berg  Familie Mediator en Orthopedagoog

MfN Registermediator 72dpi logo

Als je wilt weten wat wij voor jullie kunnen betekenen, bel dan gerust voor een vrijblijvende afspraak met Drs Arlette van den Berg, MfN familie mediator  of kijk op www.modernscheiden.nl (06) 532 95 942

Of neem contact op met ons vriendelijk accuraat secretariaat : (038) 429 00 18. Ook voor andere vragen rondom jullie scheiding kun je ons altijd even bellen. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos bij ons op kantoor of bij U thuis.

 

MFN Mediator 

MFN Mediator op ons Advocatenkantoor.

Het MfN-register is voor mediators, Drs Arlette van den Berg is kinderpsycholoog en MfN mediator en gespecialiseerd Familie mediator, zij werkt samen met onze Familierecht advocaten. Deze samenwerking tussen mediators en echtscheidings advocaten werkt enorm goed. Op een korte termijn wordt een convenant en een ouderschapsplan opgesteld en verhoudingen tussen partners blijven goed ondanks de spanning die je in een echtscheidingsproces vaak tegen komt. Ook blijven de belangen van de kinderen goed voorop staan.
Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities. Arlette is geregistreerd Familie Mediator.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze. Jullie ontvangen van ons de Mediation Overeenkomst en de gedragsregels en Regelementen.

Uneken Advocaten Mediatiors Zwolle Noord Nederland

Willemskade 18
8011 AD Zwolle
(038) 429 00 18
 
 
 
 
 

Mediators bereikbaarheid.

Onze mediators Jessica Uneken, Joyce Busch en Arlette van den Berg zijn ook 's avonds te bereiken tot 21.00 uur. Onze mediators zijn gespecialiseerde scheidingsspecialisten en werken samen met onze echtscheidingsadvocaten in Zwolle.

A5D-UNEKEN-willemskade.jpg

Willemskade 18

8011 AD  Zwolle

 

Laatste Nieuws Mediation.November 18 2015
 
Na het Ouderschapsplan wil men nu ook Mediation verplicht stellen.
De kinderombudsman pleit voor verplichte Mediation en verplichte scheidingseducatie voor alle scheidende ouders.
Vroeger signaleren en eerder ingrijpen.
 
Scheidings Mediator
Ouders die willen scheiden zouden zich straks verplicht bij een scheidingsmediator moeten melden.
 
 
Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via email