Welkom bij Uneken Advocatuur & Mediation

Gelegen aan de iconische Willemskade 18 in Zwolle, staan wij al sinds 1981 bekend als een bastion van juridische deskundigheid.

Onze Belofte Bij Uneken Advocatuur & Mediation combineren we jarenlange ervaring met een persoonlijke en toegewijde benadering. We begrijpen dat juridische kwesties vaak ingrijpend en stressvol kunnen zijn. Daarom zetten we ons in om u niet alleen als 'een zaak' te zien, maar als een individu met unieke behoeften en uitdagingen.

Onze Deskundigheid Hoewel we expertise hebben in diverse rechtsgebieden, ligt onze bijzondere focus op het gebied van scheidingen en familierecht. We geloven sterk in mediation als een middel om tot optimale oplossingen te komen, en zijn er trots op dat we gecertificeerd zijn als MfN Register Familie Mediators.

  • Familierecht & Echtscheidingen

Luc - Oprichter & Toonaangevende Advocaat Een gerespecteerde figuur in de juridische wereld, Luc is de drijvende kracht achter Uneken Advocatuur & Mediation. Zijn diepgaande kennis en passie zijn ongeëvenaard, en hij staat altijd klaar om zijn cliënten bij te staan, dag en nacht.