Ons Kantoor - Uneken Advocatuur & Mediation

Sinds 1981 vormt Uneken Advocatuur & Mediation een hoeksteen van juridische expertise in Zwolle. Gelegen aan de befaamde Willemskade 18, zijn we trots op onze rijke geschiedenis en de reputatie die we hebben opgebouwd door de jaren heen.

Onze Geschiedenis

Ons verhaal begon in 1981, toen Luc Uneken, een toonaangevende figuur in de juridische wereld, besloot zijn visie op advocatuur en mediation te verwezenlijken. Met een passie voor recht en een onwrikbare toewijding aan zijn cliënten, heeft Luc het fundament gelegd voor een kantoor dat zich onderscheidt door kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Onze Locatie

Gelegen aan de iconische Willemskade in het hart van Zwolle, biedt ons kantoor een rustige en professionele omgeving voor onze cliënten. Met ruime (betaalde) parkeergelegenheid direct naast en tegenover het kantoor en slechts vijf minuten van het NS station Zwolle, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokaal als regionaal cliënteel.

Onze Waarden

  • Kwaliteit: Wij streven naar juridische excellentie in alles wat we doen.

  • Integriteit: We handelen altijd in het beste belang van onze cliënten, met eerlijkheid en transparantie.

  • Persoonlijke Aanpak: Bij ons bent u geen nummer. U geniet van de persoonlijke en toegewijde service van Luc Uneken zelf.

Luc Uneken

Luc Uneken, oprichter en naamgever van Uneken Advocatuur & Mediation, staat met zijn uitgebreide kennis en ervaring in diverse rechtsgebieden centraal in de dienstverlening van het kantoor. Zijn benadering is persoonlijk, gepassioneerd en resoluut. Elke cliënt is voor hem meer dan alleen een zaak; het zijn gewaardeerde relaties.

Of u nu juridisch advies nodig heeft, een mediator zoekt of simpelweg meer wilt weten over ons kantoor en diensten, we nodigen u uit om contact op te nemen of ons kantoor te bezoeken. Neem contact op via 038-4225288 of 06-51823307, of kom langs bij Willemskade 18 in Zwolle. Luc Uneken zelf zal u verwelkomen en ondersteunen bij uw juridische behoeften.