Procesrecht bij Uneken Advocatuur & Mediation

Bij Uneken Advocatuur & Mediation hebben we jarenlange ervaring op het gebied van procesrecht. Procesrecht, ook wel formeel recht genoemd, omvat de regels en principes die de procedures voor rechtbanken en andere juridische instanties bepalen. Hieronder leest u meer over onze ervaring binnen het procesrecht.

Wat is procesrecht?
Het procesrecht regelt hoe een juridische procedure verloopt. Dit omvat onder meer regels over hoe en wanneer een procedure gestart kan worden, welke stappen er genomen moeten worden, en hoe de uitspraak van een rechter tot stand komt. Het is een essentieel onderdeel van het rechtssysteem, omdat het zorgt voor eerlijke en efficiënte juridische procedures.

Onze diensten

 1. Kort Geding:
  Voor zaken die spoedeisend zijn en waarbij het niet mogelijk is om een reguliere procedure af te wachten, kunnen we een kort geding starten. Dit is een snelle procedure waarbij een voorlopige voorziening kan worden gevraagd.

 2. Bodemprocedures:
  In een bodemprocedure wordt een definitieve beslissing over een geschil gezocht. Wij begeleiden u van het begin tot het einde: van de dagvaarding tot de uiteindelijke uitspraak.

 3. Hoger Beroep en Cassatie:
  Als u het niet eens bent met een uitspraak van de rechtbank, kunnen wij u adviseren in een hoger beroep of, indien nodig, een cassatieprocedure bij de Hoge Raad.

 4. Bewijsvoering:
  Het verzamelen en presenteren van bewijs is cruciaal in juridische procedures. Wij helpen u bij het vaststellen van de relevante feiten en zorgen dat deze op de juiste wijze worden gepresenteerd.

 5. Processtrategie:
  Elke zaak is uniek, en daarom is het belangrijk om een duidelijke strategie te hebben. Wij adviseren u over de beste aanpak en de te verwachten uitkomsten.

Waarom kiezen voor Uneken Advocatuur & Mediation?

 • Deskundigheid: Ons team, onder leiding van Luc Uneken, heeft uitgebreide ervaring in het procederen voor verschillende rechtbanken en juridische instanties.

 • Persoonlijke aandacht: Bij ons bent u geen nummer. We zorgen voor een persoonlijke benadering en staan nauw in contact met u tijdens het hele proces.

 • Transparantie: We zorgen voor heldere communicatie en zijn duidelijk over onze tarieven. Geen verrassingen achteraf.

Neem voor meer informatie of het starten van een juridische procedure contact met ons op via 038-4225288 of 06-51823307. Ons team van ervaringsdeskundigen staat klaar om u te helpen in uw procesrechtelijke zaken.