Scheiden bij Uneken Advocatuur & Mediation

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis die naast emotionele ook juridische en financiële gevolgen heeft. Bij Uneken Advocatuur & Mediation begrijpen we de complexiteit van deze situatie en staan we klaar om u op een deskundige en empathische manier bij te staan tijdens het gehele scheidingsproces.

Onze Dienstverlening bij Scheiden

 1. Gezamenlijke (echt)scheiding:
  Als beide partners gezamenlijk de beslissing hebben genomen om te scheiden en op constructieve wijze afspraken willen maken, begeleiden wij het proces om tot een echtscheidingsconvenant te komen.

 2. Echtscheidingsmediation:
  Met behulp van onze gecertificeerde MfN Register Familie Mediators faciliteren we gesprekken tussen partners om tot gezamenlijke afspraken te komen over zaken als alimentatie, vermogensverdeling en omgangsregelingen.

 3. Ouderschapsplan:
  Voor partners met kinderen is het opstellen van een ouderschapsplan verplicht. We helpen bij het vastleggen van afspraken over zorgverdeling, communicatie en andere belangrijke zaken met betrekking tot de kinderen.

 4. Alimentatie:
  Advies en berekening van zowel kinderalimentatie als partneralimentatie, rekening houdend met de wettelijke kaders en individuele omstandigheden.

 5. Vermogens- en bezitsverdeling:
  Begeleiding bij het opstellen van een rechtvaardige verdeling van gezamenlijk vermogen, zoals vastgoed, spaargelden, pensioenrechten en schulden.

 6. Procedure bij de rechtbank:
  Indien nodig vertegenwoordigen wij u bij de rechtbank om de echtscheiding formeel te maken.

Waarom kiezen voor Uneken Advocatuur & Mediation bij uw scheiding?

 • Persoonlijke Aanpak: Iedere scheiding is uniek. We luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden een op maat gemaakte aanpak.

 • Deskundigheid: Onze uitgebreide kennis van het personen- en familierecht zorgt ervoor dat we u op alle fronten kunnen bijstaan.

 • Transparantie: Wij zijn helder over het proces en onze tarieven. Geen onverwachte verrassingen.

 • Mediation Expertise: Onze overtuiging is dat mediation vaak tot optimale oplossingen leidt. Onze ervaren mediators helpen bij het vinden van gezamenlijke oplossingen.

Of u nu aan het begin van het scheidingsproces staat of al middenin zit, bij Uneken Advocatuur & Mediation bent u verzekerd van deskundige begeleiding. Neem contact op via 038-4225288 of 06-51823307 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar om u door deze uitdagende periode te helpen.