Specialisaties - Uneken Advocatuur & Mediation

Bij Uneken Advocatuur & Mediation geloven we dat iedere juridische uitdaging een gespecialiseerde aanpak vereist. Sinds 1981 hebben we onze expertise continu uitgebreid om een breed scala aan juridische expertises te bieden. Hoewel we bedreven zijn in meerdere rechtsgebieden, ligt onze bijzondere focus op het gebied van scheidingen.

Echtscheidingen en Familierecht

Het beëindigen van een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is emotioneel en juridisch complex. Ons streven is om u door dit proces heen te begeleiden met compassie, duidelijkheid en deskundigheid.

  • Mediation bij Scheiding: Samen op zoek naar een oplossing die werkt voor beide partijen. Onze mediators zijn gecertificeerd als MfN Register Familie Mediators en helpen bij het vinden van een harmonieuze oplossing.

  • Alimentatieberekeningen: We helpen bij het bepalen van eerlijke en haalbare alimentatiebedragen, zowel kinderalimentatie als partneralimentatie.

  • Omgangsregelingen: Het welzijn van uw kinderen staat voorop. We ondersteunen u bij het opstellen van een omgangsregeling die in het beste belang van uw kinderen is.

  • Vermogensverdeling en Pensioenrechten: Het verdelen van bezittingen kan gecompliceerd zijn. We begeleiden u door de financiële aspecten van een scheiding, waaronder de verdeling van eigendommen, schulden en pensioenrechten.

  • Echtscheidingen voor Ondernemers: Specifieke kwesties zoals bedrijfsbezittingen, aandelen en bedrijfswaarderingen komen hierbij kijken. We bieden deskundige ondersteuning om deze complexe zaken aan te pakken.

Onze benadering is altijd cliëntgericht, waarbij we streven naar oplossingen die in uw beste belang zijn. Neem vandaag nog contact op voor een consult of bezoek ons kantoor aan de Willemskade 18 in Zwolle.